♥♥♥parandeghane zinati قناري سهره♥♥♥
♥♥♥parandeghane zinati قناري سهره♥♥♥

♥♥♥راهنماي پرنده فروشيهاي مشهد♥♥♥
منوي اصلي
صفحه اصلي
پروفايل مدير
عناوين وبلاگ
آرشيو وبلاگ
پست الكترونيكي

درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش امديد اميدوارم اين مطالب تا حدي مفيد واقع بشه. با تشكر از همه دوستان.♥
آرشيو
فروردين 1397
آذر 1393
مهر 1393
ارديبهشت 1393
اسفند 1392
بهمن 1392
دی 1392
آذر 1392
آبان 1392
شهريور 1392
مرداد 1392
خرداد 1392
ارديبهشت 1392
بهمن 1391
دی 1391
آذر 1391
آبان 1391
شهريور 1391
مرداد 1391
تير 1391
ارديبهشت 1391
فروردين 1391
مهر 1390
نويسندگان
بابك
کد هاي جاوا

"درباره قناري"  <-CategoryName-> 

 "  قناریهای آوازه خوان به عنوان پرندگان خانگی "
همان طور که پیشتر دیدیم ، دسته ای از قناریها صرفا" به منظور تغییر ساختمان ظاهری و دسته ای دیگر صرفا" برای تغییر رنگ بدن پدید آمدند. گروه سومی نیز وجود دارد که احتمالا" مناسبترین قناریهه برای نگهداری در منزل نیز همین دسته اند و صرفا" به دلیل توانایی خواندن و صدای خوش به وجود آمده است.شناخته شده ترین مثال در این زمینه ، قناری رولر است که از ناحیهً کوهستلنی هارز در کشور آلمان منشاً گرفته است. در این منطقه ، قناریها را تربیت می کنند تا صدای رودخانه های جاری در کوهستان را تقلید نمایند وهمواره تاًکید خود را روی رسایی صدای قناری می گذارند.

نژادهای دیگری نیز از قناری رولر پدید آمده اند که در حال حاضر مشهورترین آنها احتمالا" قناری آوازه خوان آمریکایی است

در انتخاب قناری خانگی،باید عوامل مختلفی را مد نظرداشت . اگر به صدای قناری علاقه مندید، صرف نظر از رنگ یا نژاد قناری،باید یک پرندهً نر را انتخاب کنید. قناریهای نر، به شرط آنکه در دورهً پر ریزی نباشند ، معمولا" صدای دلنشینتری نسبت به ماده ها دارند. قرار دادن دو قناری در قفس مجزا، ولی در یک اتاق ،غالبا" سبب ایجاد رقابت بین آنها می شود وآنها راتشویق به خواندن می کند. از قرار دادن دو پرندهً نر در یک قفس جدا" خودداری کنید؛ چرا که غالبا" این دو پرنده به جنگ با هم می پردازند. اگر چه قناریهایی که برای شرکت در مسابقات و نمایشگاهها پرورش داده می شوند غالبا" بسیار گران قیمت هستند، قناریهایی که در فروشگاههای حیوانات خانگی در معرض فروش گذاشته می شوند معمولا" چندان گران قیمت نیستند. قناری، یکی از مناسبترین پرندگان زینتی برای نگهداری در منزل است؛ به شرط آنکه پرندهً مورد نظر یک قناری نر باشد. همیشه هنگام خرید قناری به پای این پرنده دقت کنید .قطور بودن پاهای پرنده وزیاد بودن تعداد پولکهای روی پا، معمولا" نشانهً سن نسبتا" بالای قناری است. تعیین سن دقیق قناریها فقط در صورتی امکان پذیر است که حلقه، علاوه بر سال تولد پرنده و شمارهً مخصوص یا باصطلاح کد مغازه پرنده فروشی ، معمولا" شمارهً مخصوص دیگری حک شده است که به کمک آن شناسایی پرندهً مذکور امکان پذیر می باشد. این حلقه ، معمولا" زمانی که فقط چند روز از سن جوجه ها گذشته است، در پای آنها قرار داده می شود.

تولید مثل قناریها در منزل

با استفاده از یک قفس مخصوص تولید مثل که درون آن آشیانه ای قرار داده شده است، می توان بآسانی وباموفقیت از قناریها جوجه گرفت. آشیانهً قناریها را باید با استفاده از تکه های نمد کاملا" مفروش کرد وسپس سایر مواد بی خطر مخصوص آشیانه سازی را از فروشگاه حیوانات خانگی تهیه کرد ودر اختیار پرونده قرار داد. قناری ماده، در هر دوره معمولا" روزانه یک تخم و مجموعا" 4 تخم میگذارد.


درعمل معمولا" 3 تخم نخست را بر می دارند وداخل یک قوطی کبریت که قبلا" به وسیلهً تکه هایی از پارچهً پشمی کاملا" مفروش شده است، قرار میدهند و به جای آنها ۳ تخم مصنوعی در آشیانهً قناری قرار می دهند . سپس ، در روز چهارم،پس از آنکه قناری آخرین تخم خود را گذاشت، تخمهای اصلی را سر جای خود بر می گردانند قناری ماده نیز از همان روز خوابیدن روی تخمها را آغاز می کند. با این روش، همهً جوجه ها با هم از تخم خارج می شوند وبه همین علت احتمال زنده ماندن آنها بیشتر خواهد بود. خارج کردن قناری نر از قفس ، درست پیش از تخمگذاری پرندهً ماده نیز معمول می باشد. این امر، به قناری ماده اجازه می دهد که خود بتنهایی جوجه ها یش را بزرگ کند. البته باقی ماندن پرندهً نر در قفس مشکلی به همراه ندارد و می توان به پرندهً نر اجازه داد که در این دوره نیز در همان قفس باقی بماند.

جوجه قناریها ۱۳ روز بعد از تخم خارج می شوند. جوجه های جوان، پس از ۱۳ روز قدرت ترک آشیانه را پیدا می کنند وپس از گذشت یک هفتهً دیگر کاملا" از والدین خود مستقل می شوند. طی این دوره ، باید برای جوجه ها غذای مخصوص فراهم کرد وجوجه قناریها را بتدریج به خوردن دانه های سخت تر عادت داد.


‍                        
                                                                                                                                   اصولا"هر یک از نژادهای مختلف قناری در منطقهً خاصی زندگی می کنند وفقط تعداد کمی از آنها شهرت بین المللی دارند ودر راسر دنیا شناخته شده اند. در میان این قناریها، فانسی مرزی که منشاً اصلی آن ناحیهً مرزی میان انگلستان واسکاتلند است، از انواع دیگر مشهورتر وشناخته شده تر است. این نژاد، نه تنها در میان نمایش دهندگان قناری در نمایشگاههای مختلف طرفداران بسیاری دارد، بلکه در میان علاقمندان به پرندگان خانگی نیز محبوبیت خاصی پیدا کرده است. تاکنون در این پرنده رنگهای مختلفی پدید آمده است؛اما رنگ زرد آن که تحت عنوان روشن هم خوانده می شود ، محبوبتر از سایر رنگها است.قناریهای سفید رنگ نیز جزو همین دسته به حساب می آیند. قناریهای سبز وآبی که درواقع همان خاکستری با شدتهای مختلف هستند نیز در دسته های جداگانه طبقه بندی می شوند. امروزه قناریهای رنگارنگ ، مثل انواع سبز زرد نیز زیاد دیده می شوند.                                                     

                                                                                                                                                                                                                                                                       همگام با پیدایش قناریهای فانسی، انواع تاجدار آن نیز پدید آمدند.اگر چه این پرنده ها در سالهای نخست قرن حاضر از محبوبیت خاصی برخوردار بودند، اما امروزه فانسیهای گلوستر کوچک جای آنها را گرفته وبه محبوبترین عضو این خانواده تبدیل شده اند با وجودی که تاریخ پیدایش این نژاد به پیش از دههً ۱۹۲۰ میلادی باز می گردد، اما این نژاد پس از جنگ جهانی دوم جای خود را باز کرد . انواع تاجدار این نژاد را کرونا و انواع بدون تاج را کونسورت می نامند. به علت وجود فاکتور کشنده ، کروناها با یکدیگر جفت نمی شوند؛ چون این فاکتور موجب مرگ تعدادی از جوجه ها در داخل تخم می شوند. بدین ترتیب، تخمها تفریخ نمی شوند. اگر تصمیم گرفته اید این قناریها را با هم جفت کنید ، باید از یک قناری کرونا ویک قناری کونسورت استفاده کنید.

تحول عمدهً دیگری که در قرن حاضر به وقوع پیوسته است، پیدایش قناریهایی با رنگهای جدید است که احتمالا" شناخته شده ترین آنها قناری ردفاکتور می باشد. امتزاج قناریهای موجود با سهرهً آمریکایی سبب شد تا رنگ نارنجی- قرمز نیز در قناریها پدید آید. استفاده از مواد رنگ زا در تغذیهً پرنده در دوران پرریزی ، این اطمینان را به شما می بخشد که پرهای جدید قناری شما بهتر و زیباتر از گذشته خواهد شد.                                                                                                                                                  

                                                   در انتخاب قناری خانگی،باید عوامل مختلفی را مد نظرداشت . اگر به صدای قناری علاقه مندید، صرف نظر از رنگ یا نژاد قناری،باید یک پرندهً نر را انتخاب کنید. قناریهای نر، به شرط آنکه در دورهً پر ریزی نباشند ، معمولا" صدای دلنشینتری نسبت به ماده ها دارند. قرار دادن دو قناری در قفس مجزا، ولی در یک اتاق ،غالبا" سبب ایجاد رقابت بین آنها می شود وآنها راتشویق به خواندن می کند. از قرار دادن دو پرندهً نر در یک قفس جدا" خودداری کنید؛ چرا که غالبا" این دو پرنده به جنگ با هم می پردازند. اگر چه قناریهایی که برای شرکت در مسابقات و نمایشگاهها پرورش داده می شوند غالبا" بسیار گران قیمت هستند، قناریهایی که در فروشگاههای حیوانات خانگی در معرض فروش گذاشته می شوند معمولا" چندان گران قیمت نیستند. قناری، یکی از مناسبترین پرندگان زینتی برای نگهداری در منزل است؛ به شرط آنکه پرندهً مورد نظر یک قناری نر باشد. همیشه هنگام خرید قناری به پای این پرنده دقت کنید .قطور بودن پاهای پرنده وزیاد بودن تعداد پولکهای روی پا، معمولا" نشانهً سن نسبتا" بالای قناری است. تعیین سن دقیق قناریها فقط در صورتی امکان پذیر است که حلقه، علاوه بر سال تولد پرنده و شمارهً مخصوص یا باصطلاح کد مغازه پرنده فروشی ، معمولا" شمارهً مخصوص دیگری حک شده است که به کمک آن شناسایی پرندهً مذکور امکان پذیر می باشد. این حلقه ، معمولا" زمانی که فقط چند روز از سن جوجه ها گذشته است، در پای آنها قرار داده می شود.                                                                                                            با استفاده از یک قفس مخصوص تولید مثل که درون آن آشیانه ای قرار داده شده است، می توان بآسانی وباموفقیت از قناریها جوجه گرفت. آشیانهً قناریها را باید با استفاده از تکه های نمد کاملا" مفروش کرد وسپس سایر مواد بی خطر مخصوص آشیانه سازی را از فروشگاه حیوانات خانگی تهیه کرد ودر اختیار پرونده قرار داد. قناری ماده، در هر دوره معمولا" روزانه یک تخم و مجموعا" 4 تخم میگذارد.    

درعمل معمولا" 3 تخم نخست را بر می دارند وداخل یک قوطی کبریت که قبلا" به وسیلهً تکه هایی از پارچهً پشمی کاملا" مفروش شده است، قرار میدهند و به جای آنها ۳ تخم مصنوعی در آشیانهً قناری قرار می دهند . سپس ، در روز چهارم،پس از آنکه قناری آخرین تخم خود را گذاشت، تخمهای اصلی را سر جای خود بر می گردانند قناری ماده نیز از همان روز خوابیدن روی تخمها را آغاز می کند. با این روش، همهً جوجه ها با هم از تخم خارج می شوند وبه همین علت احتمال زنده ماندن آنها بیشتر خواهد بود. خارج کردن قناری نر از قفس ، درست پیش از تخمگذاری پرندهً ماده نیز معمول می باشد. این امر، به قناری ماده اجازه می دهد که خود بتنهایی جوجه ها یش را بزرگ کند. البته باقی ماندن پرندهً نر در قفس مشکلی به همراه ندارد و می توان به پرندهً نر اجازه داد که در این دوره نیز در همان قفس باقی بماند.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            مشخصات و خصوصيات قناری :

به خانواده فينچ ها  پرنده ای از رسته گنجشکها  قناری

در جزاير تعلق دارد . قناری وحشی 

زندگی می کند . اين قناری از اغلب انواع  و آزورن  ماديرا

پرورشی کوچک تر بوده و طولش از منقار تا انتهای دم حدود ١٣ سانتيمتر است .

پرهای زرد خاص انواع اهلی ، در انواع پرورشی نيز يافت شده ولی شديدا با رنگهای

سبز زرد ، سبز و سياه مخلوط می باشد.ماده ها رنگ آميزی مات تری نسبت به نر ها داشته و

با نوع آفريقائی خويشاوندی  خاکستری قهوه ای هستند.قناری اروپايی

نزديک دارد . آنها را می توان با هم جفت کرد و ماحصل آنها نيز تکثير پذير هستند .

زيستگاه طبيعی اين پرندگان کوچک مراتع سرسبز ، مزارع ميوه و دامنه هائی است که

دارای رستنی های اندکی هستند . در طبيعت منابع تغذيه بيشماری برای پرندگان وجود دارد

که گردآوردن آن برای پرنده ای در قفس کاری بس دشوار است . اين منابع از بسياری گياهان

و علفها از قبيل خانواده چليپائيان ، کانيها ، خشخاش و ارزن گرفته تا کرمها و نوزادان پروانه

ها همه نقش اساسی را در تغذيه حيوان به عهده می گيرند .

در حاليکه برای پرنده ايکه در قفس به سر می برد همه اختيارات در دست نگهدارنده آن

است و چيزی بيشتر از آنچه که در اختيارش گذارده می شود نمی تواند برگزيند .

در مورد آواز پرندگان وحشی و مقايسه آن با آواز انواع اهلی اختلاف عقيده وجود دارد .

برخی را عقيده بر آن است که اهلی ها خوش آواز ترند و عده ای ديگر عقيده ای عکس آن

را دارند .

زمان جفت گيری قناريها ی وحشی در وطنشان در محدوده اواسط بهمن تا اواسط فروردين

ماه آغاز می شود . در اين ماهها آواز نوع نر شدت می يابد .در اين زمان پرواز و جهش های

مخصوص جفت گيری همانگونه که در قناريهای اهلی مشاهده می شود ، به چشم می خورد

( آواز لاينقطع همراه با پرواز بين شاخه درختان ). به محض يافتن يک ماده آماده جفت و

جفت شدن ، ماده شروع به ساختن لانه خواهد کرد . برای اين منظور دو شاخه ای را نزديک

به تنه درختی در ارتفاع دو تا سه متر انتخاب می کند . لانه از اجزاء گياهان ، علوفه و مواد

نرم ديگر ساخته شده و داخل اين محيط نرم تا پنج تخم گذارده می شود .

قناريهای ماده به تنهايی سيزده روز تمام روی تخمها خواهند خوابيد .نوع نر در اين فاصله

تغذيه ماده را به عهده می گيرد . والدين هر دو در پرورش جوجه نقشی به عهده می گيرند .

معمولا در يکسال ٢ و حتی ٣ بار تخم گذاری و جوجه کشی انجام می شود . با مستقل شدن

جوجه های نوبت آخر، قناريها تشکيل گروههای بزرگی داده و برای پيدا کردن خوراک ،

زمستان را در اطراف جزاير قناری به جستجو می پردازند .

مرگ و مير قناريهای جوان بسيار زياد است . در حد فاصل تولد و روز استقلال کامل ،

فاصله زمانی پر مخاطره ای وجود دارد . تنها تعداد کمی به سن يکسالگی می رسند . البته اين

امر در پرندگان کوچک غير عادی نمی باشد . زنده ماندن والدين و دو تا از جوجه ها برای

بقاء نسل کافی است .                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

                                               " " اصطلاحات "                                                                                                                                                    

اصطلاحات قناري بازها:

آماده: به قناري نر مست و يا ماده مست آماده ميگويند

بيقوش: قنا ري موقومي بوده با صدايي بلندو زيبا كه بدليل كج بودن گردنش به بيقوش معروف شده بود

پررو: به قناري نري كه در هر مكاني مي آويزند بي محابا شروع به خواندن ميكند پررو اطلاق مي گردد

پرنرمه: پرهاي ريز و كوتاه اطراف سر و گردن پرنده است كه در زمان تولكي از بدن پرنده جدا ميشود

پس رفتن: در حين نزديك شدن به دوران توليد مثل اگر پرنده در حال آماده شدن در همان حالت بماند و به بلوغ نرسد و يا پرنده آماده ناگهان شروع به پرريزي نمايد و تا سال آينده بدون توليد بماند قناري پس رفته است

پس: به قسمت مخر ج و محوطه شكمي (پس )ميگويند

پشت دار: داراي نژاد اصيل و اجداد خوب

تاتي: در زمان جفتگيري و آميزش پرنده ماده سينه خود را به روي چوب مي چسباند و سرو دم را بسمت بالا مي آورد در اين هنگام بدن پرنده شكل منحني به خود ميگيرد به اين عمل ماده تاتي دادن ميگويند

تخم گرفته: به تخم نطفه داري كه بعد از 6 روز خوابيدن پرنده ماده در آن جنين تشكيل ميشود تخم گرفته ميگويند

تخم هرز: تخمهايي كه پرنده ماده در حا لت مستي وبدون وجود نر ميگذارد تخم هرز است


تور: به پرنده هايي كه در هنگام نزديك شدن به قفس آنها و يا در هنگام گرفتن آنها از ترس و بدون هدف و به قصد فرار خود را محكم به ديواره هاي قفس ميكوبند تور ميگويند

تولك: هر ساله در فصل تابستان پرهاي كهنه پرنده ها ريخته شده و بجاي آن پرهاي جديد ميرويد, گاهي در اثربيماري و ترس و يا تغيير رژيم غذايي نيز اين پديده بوقوع مي پيوندد كه تولك رفتن گفته ميشود

تيغ آله: در ابتداي شروع رويش پر در بدن جوجه ها پر هاي آنها شبيه به تيغ در جوجه تيغي ميباشد در اين حالت به جوجه ها تيغ آلو و يا تيغ آله ميگويند

جره: ريز نقش ترين پرنده از بين جوجه هاي يك جفت نر وماده را جره مينامند

جوجه كال: از زمانيكه بدن جوجه پوشيده از پر ميگردد تا زمانيكه بتواند از دانه هاي خشك تغذيه كند كال شناخته ميشود

جوجه گوشتي: به جوجه هاي تازه به دنيا آمده اي كه هيچ پري در بدنشان روييده نشده است اطلاق ميگردد


چكيده: اگر جوجه قناري داراي پدري باشد كه موقوم ميخواند و جوجه توسط همان نر تغذيه شده باشد و موقوم را از زماني كه درون تخم بوده تا زماني كه بالغ ميشود زيرنظرهمان قناري نر آموزش ديده باشد و موقوم بخواند .به اين روش آموزش چكيده ميگويند

چسبنده: به روش آموزش جوجه ها از سن 25 روزگي به بعد توسط قناري موقوم و يا بوسيله نوار كاست را روش چسبنده گويند

حمال: آن دسته از قناري ها كه براي پرورش جوجه قنار يهاي گران قيمت و اصيل استفاده ميشوند به حمال معروفند

خنثي: هر گاه جنسيت پرنده نامشخص باشد آن پرنده خنثي است .معمولا اين كلمه را در مورد جوجه ها بكار ميبرند

دل زدن: سرعت تنفس پرنده را در هنگام بيماري و كسالت دل زدن ميگويند


دهن دار: در صورتي كه پرنده دوره آواز خواني را در كلاس موقوم گذرانده باشد ولي در آواز خود تكه اي از آواز رسمي داشته باشد دهن دار است اما موقوم نيست

ريزه خواني: صداي جوجه هايي كه هنوز آواز كاملي را فرا نگرفته اند و تنها مشغول به تمرين آواز هستند را ريزه خواني گويند

سر دهن دار: اگر قناري تنها ابتداي آواز را با صداي تقليدي از موقوم و يا مثلا بلبل آغاز كند و بقيه آواز را معمولي (رسمي) بخواند سردهن دار گفته ميشود

سرو ته دار: اندازه طول بدن قناري از سر تا انتهاي دم را بدون در نظر گرفتن بلندي پا و يا كلفتي بدن پرنده و يا حتي استيل پرنده سرو ته ميگويند به عبارتي به قناري هاي نژاد سنگين مانند يوركشاير سروته دار مي گويند

سوخته: قناريهاي(سبز ) تيره رنگي كه داراي زمينه رنگ قرمز خصوصا در ناحيه سينه سر و صورت هستند سوخته ناميده مي شوند


سينه زدن: رفتاري است در زمان لانه سازي قناري ماده و آن هنگامي است كه قناري ماده سينه خود را بر روي پنبه هاي محل تخمگذاري مي مالد و به آن فشار مي اورد تا شكل اوليه لانه بوجود آيد

شاه تخم: دوتعريف دارد :اول اينكه : به اولين تخم از اولين سري تخمگذاري شاه تخم ميگويند دوم اينكه : اولين جوجه بدنيا آمده از اولين سري تخمگذاري نيز شاه تخم است

شق دهن: قناري هاي آواز خواني كه داراي صداي صاف و بلند و بسيار بم باشند را شق دهن مينامند

طعمه: پيدايش هر گونه غده ويا تومور و يا جمع شدن قسمتي از احشا داخلي (روده ها )پرنده به صورت توده اي انباشته در محوطه شكمي را كه مانع از توليد مثل ميگردد طعمه ميگويند

قرص خواني: قناري نري كه تمامي آوازش را با صداي رسا وبلند بخواند قرص خوان است


قناري گنگ: گاهي يك پرنده جوان پيش از رسيدن به سن بلوغ در شرايط نگهداري بدي قرار مي گيرد كه عوامل محيطي مختلف از جمله بيماريها و تغذيه و بي برنامگي در نور دهي نظم ساعت بيو لوژيكي پرنده را بر هم مي زند و باعث به بلوغ نرسيدن پرنده در سال اول زندگي ميشود . اگر در سال اول تولك رفتن اين معايب رفع نگردد موجب ميگردد كه پرنده دوران تولكي را ناقص پشت سر بگذارد و در سال دوم نيز به شرايط بلوغ نرسد در نتيجه بعلت كمبود و يا عدم ترشح هورمونهاي مورد نياز و اينكه دوسال پي در پي دستگاه تناسلي پرنده فعال نبوده است پرنده دچار نوعي بي تفاوتي و سر در گمي ميشود و در مقابل همنوعان خود خونسرد و بي علاقه و ترسو و گوشه گير ميگردد و خصوصيات جنسي خود را بطور طبيعي بروز نمي دهد اينگونه پرنده ها اگر موفق به خواندن شوند نميدانند براي چه مي خوانند و اگر مست شوند نمي دانند رفتار جنسي چيست و اگر با پرنده اي جفت اندازي شوند مدتي طول خواهد كشيد تا روش آميزش را فرا بگيرند به اينگونه پرنده ها گنگ مي گويند


قوام: نوعي مزايده بين دو شريك و يا بين يك فروشنده و چند خريدار ر خ ميدهد,در بين دوشريك با قيمت گذاري يكي از طرفين موفق به خريد ميگردد اما در بين يك فروشنده و چند خريدار اگر فروشنده شرط كند ميتواند در صورت تامين نشدن نظرش معامله را فسخ كند ,در غير اينصورت بايد به بالا ترين پيشنهاد رضايت بدهد

قيه: صداي جيك بلند و صاف قناري نر قبل از شروع به آواز را در قناري هاي موقوم ودهن دار قيه مينامند

كپه: لانه تخمگذاري قناري را كپه ميگويند

كرچي: حالتي راكه پرنده ماده بعد از بدنيا آمدن جوجه ها روي آنها مي خوابد و جهت تغذيه آنها اقدام نمي كند و باعث گرسنگي و مرگ آنها ميگردد كرچي ميگويند

كشيده بلند: قناري هاي استيل دار و پا داري كه داراي سروته خوب نيز باشند كشيده بلند نام دارند ,قناري كشيده بلند قناري رسمي مورد نظر قناري بازان نيست و خصوصياتي از نژادهاي ديگر نظير اخم و ابرو در آنها وجود دارد


كوتاه خواني (بزوار): به آواز جوجه هايي كه قسمتي از يك قطعه را با تن صداي ضعيف مي خواند بز وار گفته ميشود

كوتاه و بلند خواني: به آوازي كه در آن قسمتي از آواز بلند و قسمتي ديگر با صداي ضعيف تر خوانده ميشود كوتاه بلند خواني گفته ميشود

كهنه: پرنده كهنه پرنده اي است كه يكسال از عمرش گذشته باشد

لال: گاهي مادرزادي و گاهي بر اثر ترس يك پرنده نر نميخواند و يا صدايي از حنجره اش خارج نمي شودبه اينگونه قناري هاي نر لال مي گويند

لك تولك: اگر قبل از پايان دوران پرريز ي عاملي باعث پرريزي دوباره پرنده گردد پرنده لك تولك شده است

لون: هر سري تخمگذاري را يك لون مينامند .پرنده ماده در هر لون معمولا بين 3 تا 4تخم ميگذارد

لمبه : ماده قناري گاهي در اثر کمبود کلسيم و گاهي تخمگذاري زياد تخمهايي با پوسته نازک ميگذارد که آن را لمبه ميگويند


مست: مستي, دوره اي از زندگي پرنده را در بر مي گيرد كه هر سال يكبار تكرار ميشود .در اين دوره كه هنگام جفت يابي و توليد مثل پرندگان است ماده ها شروع به لانه سازي ميكنند و نر ها با ديدن ماده با آواز بلند نغمه سرايي مي كنند

ملخك: در زمان آمادگي ماده ها پرش هاي كوتاهي انجام مي دهند كه اين پرش ها با تعداد بال زدن هاي زيادي همراه ميباشد به اين نوع پرش ملخك گفته مي شود

موچول: پرنده اي را كه ي

+ نوشته شده در یک شنبه 1 مرداد 1391برچسب:قناري,اطلاعات, درباره,رسمي, جيبر,جيبوس,

ساعت 10:21 قبل از ظهر توسط بابك |
مطالب پيشين
» https://t.me/joinchat/HtzQjlIWbSrhZL4nUaihBA
» کانال تلگرامی ما
» گروه تلگرامی ما
» گروه تلگرامی ما
» Click Here!" href="http://mashhadcanary.loxblog.com/post/119/ Click Here!.htm"> Click Here!
» رسمی بلند
» خلاصه اي از تركيب رنگ مناسب براي جفت زدن قناري
» بازار بی قاعده پرندگان
» شپشک قناری (درمان)
» تلف شدن جوجه قناری
» قناری جیبر
» علائمی که ممکن است طوطی شما از حساسیت به آن رنج ببرد :
» نکته هایی درباره ی طوطی ها(ترجمه)
» آموزش سخنگویی مرغ مینا
» کچلی سهره ودرمان
» فصل سرما و خطرات آن براي پرندگان زينتي
» عقاب ایرانی روی شانه شیخ نشینان
» مسابقه پرنده های آوازه خوان + عکس
» اخبار پرندگان. چرا پرندگان اوازه خوان خنگند
» اخبار پرندگان
» درهای باغ پرندگان به روی شهروندان تهرانی گشوده شد.
» پرندگان كمياب وديدني
» مینا بنگال
» عکس سهره و سهره قناری
» صحبتهاي رييس اتحاديه پرنده فروشان
» نگهداري قناري براي مبتديها
» شاه طوطی ( طوطی بزرگ اسکندر )
» اشيانه سازي{اطلاعات علمي پرندگان}
» سهره پيشاني سرخ
» جوجه كشي قناري
» جوجه طوطي
» نگهداري از جوجه پرنده
» گلدين
» كلينيك حيوانات وپرندگان
» انواع فنچ
» عشق در پرندگان – خیانت در پرندگان
» پرنده‌ها هم لهجه دارند
» پرندگان شکاری دست آموز حرفه مفرح اما گم شده
» پرندگان شکاری
» باهوش ترین طوطی دنیا درگذشت
» "عكس پرنده "
» آواز چکاوک...





موضوعات
" > "بيماري پرندگان"
" > "حلقه گذاري"
" > "مطالب سهره"
" > "دارو ودرمان"
" > "درباره قناري"
" > "درباره سهره"
" > "انواع نژاد قناري"
" > "عكس انواع قناري"
" > "پرندهاي خودم"
" > "پرندگان زينتي"
" > "دانلود كليب قناري"
" > "دانلود كليپ سهره"
" > "دانلود كتاب پرنده"
" > "پيدايش قناري"
" > "بازار پرنده مشهد"
" > "عكس سهره قناري"
" > "تولك قناري"
" > "جوجه كشي"
" > "درباره سهره"
" > "رعايت بهداشت"
" > "اطلاعات علمي"
" > "بلبل هزار دستان"
" > "طرقه-جل"
" > " طوطي خاكستري"
" > " شاهطوطي"
" > "مرغ مينا"
" > "عروس هلندي"
" > "طوطي كوتوله"
" > "ساختار پر"
" > "مهاجرت پرندگان"
" > "اندازه چشم واواز"
" > "درباره پرندگان"
" > "بيماريها"
" > "عكس پرنده.. "
" > "اوازقناري سهره"
" > "جوجه طوطي"
" > "پرنده هم لهجه.."
" > "شاه طوطي"
" > "اشيانه سازي"
" > "گلبسر"
" > "جوجه كشي قناري"
" > "جوجه طوطي"
" > "نگهداري جوجه"
" > "انواع فنچ"
" > "كلينيك.."
" > "گلدين فنج"
" > "پرندگان شکاری"
" > "پرندگان"
" > "عكس انواع نژاد"
" > "كليپ پرنده فروشي"
" > "باهوش ترین.."
" > "سرقت 140 قناري"
" > "نگهداري قناري م.."
" > "صحبتهاي رييس .."
" > "مينابنگال ..."
ساختار رنگ برنگ شدن پر در پرندگان
دست آموز كردن پرندگان
اخبار پرندگان
عکس .مینا بنگال
مسابقه پرنده های آوازه خوان + عکس
پرندگان كمياب وديدني
عکس سهره وسهره قناری
پيوندها


فروشگاه اینترنتی عکس اس ام اس رسانه گویاترین چای لاغری تیما کیت اگزوز زنون قوی چراغ لیزری دوچرخه

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان پرندگان زينتي قناري.سهره و آدرس mashhadcanary.LoXBblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

پيوندهاي روزانه

کبوتر لنجان
fancy pigeon کبوتر فانتزی
اطلاع رساني وشناخت پرندگان زينتي
پر سرخ
کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
الوقلیون

 

فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

طراح قالب

Power By:LoxBlog.Com & NazTarin.Com